Burgundy Street

Souschef

Vacature Souschef Danel 

Kitchen Bar Danel, grand-café Het Gegeven Paard én de Artiestenfoyer King’s Cross zijn dé horecavestigingen van TivoliVredenburg, deze zijn samengebracht onder de naam Burgundy Street BV. 

In Kitchen Bar Danel nemen wij mensen graag mee op een continentale smaakreis, zodat hun bezoek aan TivoliVredenburg nog completer wordt. We bieden daardoor gerechten uit meerdere delen van de wereld, waar de kwaliteit van de gerechten en service altijd voorop staan. De kernwaarden waar onze gerechten voor staan zijn:  finesse, innovatie, duurzaam en uniek.Ondanks onze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel krijgen bij het serveren van onze gerechten en gastvrijheid.

Beide zaken zitten op een bijzondere locatie. De grote omvang in combinatie met de locatie onder het dak van TivoliVredenburg met haar 24/7 operatie & diverse programmering maakt je werk uitdagend en dynamisch.

 

Jouw bedrage

Als souschef ben je verantwoordelijk voor alles dat er gebeurd in de keuken. Van de uitgifte van de gerechten tot het invullen van de HACCP-lijsten. Van het aansturen van het keukenteam tot het ontwikkelen van de menukaart. Daarnaast sta je uiteraard zelf achter de kachel en zal je door administratieve taken buiten het koken om ook de nodige uurtjes achter je computer doorbrengen, maar hier draai jij je hand natuurlijk niet voor om. Je werkt samen met de andere vestigingen welke elkaar waar nodig ondersteunen.

Jij

  • Hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • Hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau
  • Bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP)
  • Bent communicatief vaardig en hebt leidinggevende capaciteiten
  • Bent stressbestendig en teamgericht

 

Wij

Wij bieden een hele leuke werkplek waar je nieuwe mensen ontmoet en nieuwe ervaringen opdoet. We bieden je een fulltime contract (parttime is ook bespreekbaar) met een concurrerend salaris. Daarnaast zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard).

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger van der Meer, via rutger.van.der.meer@tivolivredenburg.nl.

 

Not speaking Dutch yet?

No problem! At Danel and Het Gegeven Paard we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from many other countries besides the Netherlands and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of quality, hospitality and your bright smile!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Sluitingsdatum:

31-08-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: