TivoliVredenburg Horeca

Medewerker Bediening

Wij zijn op zoek naar toppers in de bediening!

 

Gastvrij, dat ben jij! Wil je de verwachting van de gast altijd overtreffen? Ga jij na je dienst blij naar huis wetende dat jij gasten en je collega’s een glimlach hebt bezorgd? Heb jij al ervaring in de bediening? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met je stralende glimlach ontvang jij onze gasten en geeft hen een warm welkom. Omdat jij de kaart uit je hoofd kent, weet jij precies wat je kunt adviseren. Je bent (bijna) een meester in het lopen met een dienblad, waardoor je soepel over het terras beweegt en de bestellingen met een big smile serveert. Op de terugweg pak je meteen even wat lege glazen mee, want hè, een opgeruimde zaak zit wel zo lekker voor je gasten. Heeft iemand een vraag? Dan zorg jij dat deze naar wens beantwoord wordt. Kortom: jij zorgt dat onze gasten niets tekort komen.

Jij

  • Hebt ervaring met bar- en/of bedieningswerkzaamheden.
  • Werkt graag in teamverband en bent collegiaal.
  • Bent gastgericht en weet altijd de juiste tone of voice te pakken.
  • Bent flexibel, kan snel schakelen en bent stressbestendig.
  • Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en alles aan te pakken.
  • Bent bereid om in de avonduren en weekenden te werken.
  • Bent minimaal 16 jaar oud.
  • Bent de Nederlandse taal machtig.


Wij

Wij bieden een hele leuke werkplek waar je nieuwe mensen ontmoet en nieuwe ervaringen opdoet. We bieden je in overleg een parttime of fulltime-contract (van 0 tot 38 uur per week) met een concurrerend salaris. Daarnaast zijn er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard!

Reageren?

Interesse gewekt? En heb je al ervaring in de bediening? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Reageren kan via ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je terecht bij het Hospitality Team via stafburea.horeca@tivolivredenburg.nl.

Over Danel en Het Gegeven Paard

Danel, het Gegeven Paard en de Artiestenfoyer King’s Cross zijn onderdeel van TivoliVredenburg Horeca. We zitten samen onder het dak van TivoliVredenburg. Daarmee hebben we directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland.

Danel en Het Gegeven Paard zijn twee bruisende horecazaken aan de Vredenburgkade met uitzicht op de singel. Beiden hebben een capaciteit van 200 plekken binnen en buiten. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen.

Omdat onze locaties zich bevinden in TivoliVredenburg en in het centrum van Utrecht ontvangen wij een breed scala aan gasten. Bij Het Gegeven Paard kan iedereen terecht voor een hapje eten (ontbijt, lunch en diner) of om heerlijk te borrelen met een mooie wijn, goede whisky of een van onze geliefde gin-tonics. Heb je meer zin in een uitgebreid diner? Dan ben je bij Danel aan het goede adres. Daar serveren wij gerechten uit verschillende delen van de wereld. Naast uitgebreid dineren kan je in Danel ook genieten van de uitgebreide lunch -en borrelkaart.

Contactpersonen:

Kantooradres: