TivoliVredenburg

Chef-kok Danel


Kitchen Bar Danel is samen met Het Gegeven Paard en King’s Cross één van de restaurants binnen TivoliVredenburg. Sinds vorig jaar hebben wij een nieuw concept, waarbij we onze gasten meenemen op een continentale smaakreis. Wij vinden het belangrijk dat we blijven innoveren om onze gasten altijd te blijven verrassen, de menukaart wisselt dan ook elk seizoen.

Ondanks onze grootte staat persoonlijke aandacht van de gast hoog in het vaandel.

Jouw bijdrage

Als chef-kok van Danel heb je oog voor detail, niks ontglipt jouw kritisch blik. Met jouw kennis en creativiteit druk je je eigen stempel op de menukaart. Je weet jouw mensen te motiveren en te trainen, om samen tot het gewenste eindresultaat te komen. Met jouw verbindende kwaliteiten zorg je voor een goede samenwerking tussen de keuken en de bediening. Je draagt verantwoordelijkheid af aan de keukenmanager.

Jij

  • Hebt minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau en 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Hebt aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
  • Bent communicatief vaardig, hebt leidinggevende capaciteiten en bent een verbinder;
  • Bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP);
  • Bent stressbestendig, teamgericht, enthousiast en sociaal;
  • Bent creatief en innovatief;
  • Hebt bij voorkeur een SVH-leermeesterdiploma.


Wij     
  
                                                                             

Bieden een jaarcontract, met de intentie om daarna te verlengen en een uitdagende functie voor gemiddeld 38 uur per week (een vierdaagse werkweek is ook bespreekbaar) op een leuke werkplek met hechte collega’s. Je krijgt een salaris passend bij de huidige arbeidsmarkt en de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard.

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om als chef-kok ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze keukenmanager Vincent Ensing (vincent.ensing@tivolivredenburg.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sluitingsdatum:

30-09-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: