TivoliVredenburg Danel

Assistent Bedrijfsmanager Danel

 

Wie zijn wij

Danel is een Kitchen Bar aan de Vredenburgkade verbonden aan TivoliVredenburg, naast Hoog Catharijne, met een capaciteit van 200 plekken binnen en 150 plekken buiten. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen.

Onze Kitchen Bar is gevestigd in muziekgebouw TivoliVredenburg en heeft een directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland. Hierdoor hebben we een breed publiek (inclusief artiesten) die wij graag op een continentale smaakreis meenemen, zodat hun bezoek aan TivoliVredenburg nog waardevoller wordt. We bieden daardoor gerechten uit meerdere delen van de wereld, waar de kwaliteit van de gerechten en service altijd voorop staan.

 

Jouw bijdrage

Als Assistent Bedrijfsmanager ondersteun je de Bedrijfsmanager op de vloer. Je bent het aanspreekpunt voor personeel en gasten, coacht het team en werkt mee waar nodig. Je anticipeert op wat er gaat komen en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plek staat. Jij weet wat kwaliteit en service is. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Horeca is jouw passie en dat kan je aan alles zien!

 

Jij

  • Hebt een aantal jaren ervaring als Assistent Bedrijfsmanager of een soortgelijke functie in een middelgroot of groot horecabedrijf;
  • Bent goed in het enthousiasmeren en houdt van aanpakken;
  • Hebt oog voor detail en houdt tegelijkertijd het overzicht over de werkvloer;
  • Bent geïnteresseerd in de trends binnen de gastronomie en leergierig
  • Bent een stressbestendig, representatief, communicatief vaardig en teamgericht persoon;
  • Bent flexibel in werktijden. Werken in de avonden, weekenden of op feestdagen vind jij geen probleem;
  • Bent in bezit van een diploma sociale hygiëne of bent bereid die te behalen.

 

Wij

We bieden een aantrekkelijk salaris voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (32 uur is ook bespreekbaar), in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. We denken graag mee in je ontwikkeling door een gerichte opleiding aan te bieden. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard). 

 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt om ons team te komen versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger van der Meer via rutger.van.der.meer@tivolivredenburg.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum:

31-08-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: