TivoliVredenburg Horeca

Stage bij de horeca

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs voor de keuken, de bediening, in de backoffice en bij het management en de eventhoreca. We hebben plekken voor zowel BBL- als BOL stagiairs in de volgende richtingen:

  • Gastheer/gastvrouw
  • Eventmanagement
  • Horeca manager/management/leidinggevende horeca
  • Koks level 1,2,3,4
  • Horeca marketing
  • Backoffice (roostering/reserveringen etc)

Zoek jij een leuke stageplek in de horeca? Laat dan je gegevens achter via de knop solliciteren en dan nemen wij contact met je op. Heb je vragen? Mail dan naar tvh.hr@tivolivredenburg.nl. 

Wie zijn wij 

Danel en Het Gegeven Paard vormen samen met de Artiestenfoyer King’s Cross TivoliVredenburg Horeca B.V. We zitten samen onder het dak van muziekgebouw TivoliVredenburg. Daarmee hebben we directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland.  

Danel en Het Gegeven Paard zijn twee bruisende horecazaken aan de Vredenburgkade met uitzicht op de singel. Beiden hebben een capaciteit van 200 plekken binnen en buiten. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen.  

Omdat onze locaties zich bevinden in TivoliVredenburg en in het centrum van Utrecht ontvangen wij een breed scala aan gasten. Bij Het Gegeven Paard kan iedereen terecht voor een hapje eten (lunch en diner) of om heerlijk te borrelen met een mooie wijn, goede whisky of een van onze geliefde gin-tonics. Heb je meer zin in een uitgebreid diner? Dan ben je bij Danel aan het goede adres. Daar serveren wij gerechten uit verschillende delen van de wereld. Naast uitgebreid dineren kan je in Danel ook genieten van de uitgebreide lunch -en borrelkaart. King's Cross is de huiskamer van TivoliVredenburg, hier komen artiesten en musici met hun crew, maar ook de medewerkers van TivoliVredenburg langs voor hun lunch of diner.  

Wat bieden wij? 

We bieden uitdagende en veelzijdige stageplekken in een levendige werkomgeving met hechte collegas en je krijgt een marktconforme stagevergoeding. Daarnaast zijn er fijne extra’s zoals toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard. 

Contactpersonen:

Kantooradres: