TivoliVredenburg

Twee keer per jaar is er plek voor 4 stagiair(e)s op de afdeling Stage

Stage licht- en geluidstechniek

 Music sounds better with you    

 

Wij verbinden muziekliefhebbers en willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom, het maakt niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Over TivoliVredenburg

TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen! 

Het team

Stage is een groot team wat binnen alle muzikale disciplines opereert. We zijn verantwoordelijk voor het licht en geluid tijdens de producties. Van dance tot klasssiek en van pop tot commerciële verhuur!

De stage

Wij zoeken 2 licht- en 2 geluidsstagiair(e)s voor ongeveer 32 uur per week voor een periode van ongeveer 5 maanden. Deze periodes lopen ongeveer van januari tot juni en van augustus tot januari.

Jij

Wij zoeken studenten die beroepsonderwijs volgen op een opleiding voor evenemententechniek en in het laatste jaar zitten.

Wij

Bieden een uitdagende stage in een levendige werkomgeving met hechte collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Utrecht, omdat je soms geacht wordt 's avonds aanwezig te zijn – als het niet voor een stageopdracht is, dan is het wel om zelf een concert te bezoeken!

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.

Solliciteren?

Wil jij bij ons stage komen lopen? Solliciteer dan via de link met een motivatiebrief en je cv. Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar techniekstage@tivolivredenburg.nl

Startdatum:

06-03-2024

Contactpersonen:

Kantooradres: