TivoliVredenburg Horeca

Chef-kok Danel

Wie zijn wij

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij toegang tot één van de meest unieke concertzalen van Nederland. Daarnaast is het restaurant prachtig gelegen aan de Singel. Er valt altijd wat te zien.

De sfeer van ons restaurant is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. Ondanks de grootte van het restaurant (300 plekken in totaal), zorgen wij voor een persoonlijke ervaring voor de gast. Iedereen is welkom en dit stralen we dan ook uit. Kwaliteit van eten en service staan voorop. We streven naar een goede balans tussen gangbare gerechten en duurzaamheid. Er staan veel vegetarische gerechten op de kaart.

Kitchen-Bar Danel is onderdeel van de TivoliVredenburg Horeca B.V. waar ook Grand café Het Gegeven Paard en het restaurant voor artiesten en personeel: King’s Cross, bij horen. We voelen ons dan ook onderdeel van een groter geheel. Het pand bruist!

 

Jouw bijdrage

Als chef-kok van Danel heb je oog voor detail, niks ontglipt jouw kritische blik. Met jouw kennis en creativiteit druk je je eigen stempel op de menukaart. Je weet jouw mensen te motiveren en te trainen. Samen kom je dan tot het gewenste resultaat. Met jouw verbindende kwaliteiten zorg je voor een goede samenwerking tussen de keuken en de bediening. Je draagt verantwoordelijkheid af aan de bedrijfsmanager van Danel.

 

Jij

  • Hebt minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau en 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Hebt aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
  • Bent communicatief vaardig, hebt leidinggevende capaciteiten en bent een verbinder;
  • Bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP);
  • Bent stressbestendig, teamgericht, enthousiast en sociaal;
  • Bent creatief en innovatief;
  • Hebt bij voorkeur een SVH-leermeesterdiploma.

 

Wij
                                                                                                        

Bieden een veelzijdige functie voor gemiddeld 38 uur per week op een leuke werkplek met hechte collega’s. Je krijgt een marktconform salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt (tussen de €3.200,- en € 4.300,- op fulltime basis). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca en Catering met aanvullend nabestaandenpensioen, gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, medewerkerskorting bij Danel en Het Gegeven Paard, een opleidingsbudget en een laptop van de zaak.

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om als chef-kok ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze bedrijfsmanager van Danel Elisa Schiebergen (elisa.schiebergen@tivolivredenburg.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersonen:

Kantooradres: