TIvoliVredenburg

Stage Marketing


Wij zoeken drie nieuwe marketing stagiairs voor 32 tot 38 uur in de week vanaf eind augustus/ begin september 2024. Kom jij Team ProgrammaMarketing versterken? Wij zijn verantwoordelijk voor de promotie van ons gehele programma, van grote festivals tot intieme concerten en debat-avonden.

 

Het team


Ons energieke ProgrammaMarketingteam bestaat uit 17 collega’s. Samenverzorgen wij de promotie van ons complete programma. Iedere marketeer binnen het team heeft een eigen expertise. Denk daarbij aan o.a. popmuziek, dance, klassieke muziek, jazz, global music. Wij geloven in het op maat bedienen van ons publiek. We werken veel samen met de teams programma, ticketing & informatie en corporate marketing. Ons doel is zo veel mogelijk tickets te verkopen voor onze evenementen, muziekliefhebbers aan ons binden, het liefst voor een leven lang vol muziek. Onze programmering vindt vooral in de avond plaats, en we vinden het leuk hierbij aanwezig te zijn om te weten wat er speelt en wie onze zalen bezoeken.

 

De stage


Als stagiair marketing ga je het ProgrammaMarketingteam ondersteunen. Dit doe je samen met twee andere stagiairs. Naast dat je veel leert tijdens je stage, hopen wij ook veel te leren van jou! Dat houdt in dat we graag gebruik maken van jouw frisse blik. Tijdens je stage houd je je bezig met het maken van nieuwsbrieven, het schrijven van promotieteksten, en het bijhouden van onze website en social media. Samen met de marketeers en andere stagiairs werk je mee aan overkoepelende campagnes. Daarnaast betekent deze stage ook veel hands-on werk, zo ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie en distributie van het promotiemateriaal in ons pand en in de stad. Het doel van de stage is dat je uiteindelijk begrijpt wat er, achter de schermen allemaal gedaan wordt, voor de promotie van een concert.

 

Music sounds better with you


TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!  

 
We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega's die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!  

 

Jij

  • Houdt van muziek;
  • Vindt het leuk om samen te werken en hebt een open persoonlijkheid;
  • Hebt interesse in (online) marketing en de dynamiek van social media;
  • Volgt een opleiding in de richting van eventmanagement, communicatie en/of marketing;
  • Hebt zowel mondeling als schriftelijk goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal;
  • Bent opzoek naar een meewerkstage (geen afstudeerstage).

 

Wij


Bieden een uitdagende stage in een levendige werkomgeving met hechte collega’s binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is, voor 32 tot 38 uur per week, voor ongeveer 20 weken vanaf eind augustus/begin september 2024. Er is een vaste stagevergoeding beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Utrecht, omdat je soms geacht wordt 's avonds aanwezig te zijn – als het niet voor een stageopdracht is, dan is het wel om zelf een concert te bezoeken!

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.  

 

Solliciteren?


Wil jij bij ons stage komen lopen? Solliciteer dan uiterlijk 17 mei 2024 via bovenstaande link met een motivatiebrief en je cv. Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar met Aylin Duman door op haar naam rechtsboven te klikken en vermeld daarbij dat het om de vacature stagiair marketing gaat. Je kan ook contact opnemen via telefoonnummer 030 760 6777.

Sluitingsdatum:

24-04-2024

Startdatum:

17-05-2024

Contactpersonen:

Kantooradres: