TivoliVredenburg

HR Medewerker

  

Music sounds better with you     

Wij verbinden muziekliefhebbers en willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom, het maakt niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!  

Over TivoliVredenburg  

TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio.  

Ook voor lekker eten en drinken kan je bij ons terecht. In onze horecazaken Danel en Het Gegeven Paard ontvangen wij een breed scala aan gasten die zin hebben in een goede kop koffie, lekker willen borrelen of uitgebreid willen dineren. Onze artiestenfoyer King's Cross is de huiskamer van TivoliVredenburg, hier komen artiesten en musici met hun crew, maar ook medewerkers van TivoliVredenburg zelf voor hun lunch of diner.  

Het team 

Het HR team bestaat momenteel uit vijf collega’s. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken van TivoliVredenburg, van de personeelsadministratie tot aan beleidsontwikkeling. In totaal gaat het om 900 collega’s, onder verschillende contractvormen, verdeeld over twee bedrijven met ieder een andere cao. We zetten ons in om het management te ondersteunen en te faciliteren bij het uitvoeren van het personeelsbeleid. Onze deur staat altijd open en we zijn een vraagbaak voor alle collega’s.  

Jouw bijdrage 

De basis van een goede HR-afdeling is een correcte en efficiente administratie en dat is jouw belangrijkste taak. Je maakt brieven en contracten, voert wijzigingen door in de verschillende (HR) systemen, bereidt de salarisadministratie voor en verzorgt diverse rapportages. Ook ben je mede-beheerder van de HR-mailboxen en beantwoord je operationele vragen van medewerkers en leidinggevenden. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, weet hierin overzicht te houden en overziet alle consequenties van personeels- en salarismutaties. Bij al je werkzaamheden weet je de juiste prioriteiten te stellen en heb je oog voor verbeteringen. 

Jij  

  • Hebt minimaal een mbo+ werk- en denkniveau; 
  • Hebt aantoonbare werkervaring in een administratieve (HR) functie, een afgeronde HR opleiding is een pré; 
  • Werkt gestructureerd en nauwkeurig; 
  • Gaat integer om met (personeels)informatie; 
  • Bent niet snel van je stuk te brengen; 
  • Maakt je nieuwe systemen snel eigen; 
  • Vindt het leuk om met veel verschillende collega’s in contact te staan. 

 De bovenstaande functie-eisen geven een richting van het profiel dat we zoeken. Uit onderzoek blijkt dat sommige mensen pas solliciteren bij een 100% match. Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je wel dat dit dé functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit tóch te solliciteren.  

Wij    

Bieden een veelzijdige functie voor 24 tot 32 uur per week, in een levendige werkomgeving en een hecht team. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 5 cao NPF, startschaal is € 2.472,77 en eindschaal is € 3.394,58 op basis van 38 uur. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard.   

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen.   

Solliciteren?    

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk 16 mei via bovenstaande link, met je cv en motivatiebrief.  

Heb je vragen over deze functie? Mail of bel dan naar Marije Snelders, HR Adviseur (HR@tivolivredenburg.nl, 030 760 6786). 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Sluitingsdatum:

16-05-2024

Contactpersonen:

Kantooradres: