TivoliVredenburg

Chef-kok

Wie zijn wij

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Met ons team vol enthousiaste en gepassioneerde collega’s zetten we dag in dag uit een fantastische ervaring op tafel voor onze gasten.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. We hebben een uitgesproken stijl. Onze bar staat centraal bij binnenkomst en de keuken is zichtbaar en bereikbaar voor onze gasten. Als onderdeel van TivoliVredenburg dragen we veel gelijke kernwaarden. Creativiteit, duurzaamheid en inclusie staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de gerechten op onze kaart. We doen ons best om op een creatieve manier biologische en vegetarische producten te gebruiken om zo iets maatschappelijk verantwoords en smakelijks te kunnen aanbieden.

TivoliVredenburg trekt een breed publiek aan en wij willen onze bezoekers graag laten kennismaken met lokale en verantwoorde producten. Wij zoeken een chef die niet alleen de keuken kan transformeren, maar ook onze bezoekers kan inspireren en betrekken bij het koken met lokale producten.

 

Jouw bijdrage

We zijn op zoek naar een chef-kok die wil bijdragen aan de groei van TivoliVredenburg als duurzaam bedrijf. Jij drukt met jouw creativiteit en kennis een eigen stempel op de menukaart. Je weet je mensen te motiveren en te trainen en bent daardoor de verbinder en kartrekker binnen ons keukenteam. Met deze kwaliteiten zorg je ook voor een goede samenwerking tussen de keuken en de bediening. Samen kom je dan tot het gewenste resultaat. Je draagt verantwoordelijkheid af aan de bedrijfsmanager van Danel.

 

Functie eisen

  • Je wordt enthousiast van creatief en duurzaam koken;
  • Je hebt behoefte aan innovatie;
  • Je hebt een visie op het gebruik van verse, lokale ingrediënten;
  • Je hebt minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau, 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van HACCP;
  • Je bent stressbestendig, teamgericht, enthousiast en sociaal;
  • Je hebt bij voorkeur een SVH-leermeesterdiploma.

 

Wij                
 
                                                                                                   

Deze uitdagende functie begint bij ons restaurant maar biedt ook de mogelijkheid om mee te denken over onze cateringdiensten en ons andere outlets binnen TivoliVredenburg. Je krijgt veel vrijheid en werkt veel samen met de bedrijfsmanager van het restaurant. Het is een veelzijdige functie voor gemiddeld 38 uur per week op een leuke werkplek met hechte collega’s. Je krijgt een marktconform salaris passend bij de kennis en ervaring die je meebrengt (tussen de €3.200,- en € 4.300,- op fulltime basis). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca en Catering met aanvullend nabestaandenpensioen, gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, medewerkerskorting bij Danel en Het Gegeven Paard, een opleidingsbudget en een laptop van de zaak.

 

Solliciteren?

Ben jij de chef die we zoeken? Sluit je dan aan bij ons team en werk mee aan een duurzamer TivoliVredenburg! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze bedrijfsmanager van Danel Elisa Schiebergen (elisa.schiebergen@tivolivredenburg.nl).

Contactpersonen:

Kantooradres: