TivoliVredenburg

Souschef

Wie zijn wij

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Met ons team vol enthousiaste en gepassioneerde collega’s zetten we dag in dag uit een fantastische ervaring op tafel voor onze gasten.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. We hebben een uitgesproken stijl. Onze bar staat centraal bij binnenkomst en de keuken is zichtbaar en bereikbaar voor onze gasten. Als onderdeel van TivoliVredenburg dragen we veel gelijke kernwaarden. Creativiteit, duurzaamheid en inclusie staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de gerechten op onze kaart. We doen ons best om op een creatieve manier biologische en vegetarische producten te gebruiken om zo iets maatschappelijk verantwoords en smakelijks te kunnen aanbieden.

 

Jouw bijdrage

Als souschef ben je verantwoordelijk voor alles dat er gebeurt in de keuken. Van de uitgifte van de gerechten tot het aansturen van het keukenteam. Van het invullen van de HACCP-lijsten tot het in samenwerking met de chef-kok ontwikkelen en vernieuwen van de menukaart. Als souschef speel je een cruciale rol in het bevorderen van innovatie in onze keuken en het handhaven van onze hoge normen. Daarnaast sta je uiteraard zelf achter de kachel en zal je door administratieve taken buiten het koken om ook tijd achter je computer doorbrengen, maar hier draai jij je hand natuurlijk niet voor om. Je werkt samen met de andere vestigingen om elkaar waar nodig ondersteunen. 

 

Functie eisen

  • Je bent een professionele kok met een gepassioneerde toewijding aan het vak;
  • Je wordt enthousiast van creatief en duurzaam koken;
  • Je hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau inclusief kennis HACCP;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt leidinggevende capaciteiten;
  • Je bent stressbestendig en teamgericht.

 

Wij

We bieden een aantrekkelijk salaris (minimaal € 2.733,40, maximaal € 3.606,66 op fulltime basis) voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (ander aantal contracturen is ook bespreekbaar), in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard.

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk via de bovenstaande knop! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chrétien Lijftogt via stafbureau.horeca@tivolivredenburg.nl.

Contactpersonen:

Kantooradres: