TivoliVredenburg

Zelfstandig Werkend Kok

Wie zijn wij

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Met ons team vol enthousiaste en gepassioneerde collega’s zetten we dag in dag uit een fantastische ervaring op tafel voor onze gasten.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. We hebben een uitgesproken stijl. Onze bar staat centraal bij binnenkomst en de keuken is zichtbaar en bereikbaar voor onze gasten. Als onderdeel van TivoliVredenburg dragen we veel gelijke kernwaarden. Creativiteit, duurzaamheid en inclusie staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de gerechten op onze kaart. We doen ons best om op een creatieve manier biologische en vegetarische producten te gebruiken om zo iets maatschappelijk verantwoords en smakelijks te kunnen aanbieden.

 

Jouw bijdrage

Je bent een enthousiaste zelfstandig werkend kok die een passie heeft voor eten en liefde voor het vak. Samen met je collega’s zorg je voor een kaart vol heerlijke, verantwoorde gerechten van over de hele wereld. Dit doe je snel en efficiënt, maar vooral op een creatieve en collegiale manier.   

 

Functie eisen

  • Je bent een professionele kok met een gepassioneerde toewijding aan het vak;
  • Je wordt enthousiast van creatief en duurzaam koken;
  • Je hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau inclusief kennis HACCP;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent stressbestendig en teamgericht.

 

Wij

Afhankelijk van je ervaring bieden wij een salaris tussen de € 2.300,- en € 2.980,- voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (vanaf 16 uur is ook bespreekbaar) in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard en Danel.

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chrétien Lijftogt via stafbureau.horeca@tivolivredenburg.nl.

 

 

Not speaking Dutch yet?

No problem! At Danel we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of quality, hospitality and your bright smile!

Contactpersonen:

Kantooradres: