TivoliVredenburg Horeca

Wij zoeken een enthousiaste Zelfstandig Werkend Kok voor 0 - 38 uur in de week!

Zelfstandig Werkend Kok (Parttime/Fulltime)

Wie zijn wij


TivoliVredenburg Horeca bestaat uit onze horecazaak Het Gegeven Paard, de Kitchen-Bar Danel en de artiesten- en personeelscatering van King’s Cross. Ondanks onze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen, of ze voor een heerlijk diner bij Danel komen, of een lekker drankje op het terras bij Het Gegeven Paard.

Wij zijn gevestigd in het muziekgebouw TivoliVredenburg en hebben een directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland. Hierdoor hebben we een breed publiek (inclusief artiesten) die wij graag voorzien van een hapje en een lekker drankje.

 

Jouw bijdrage


Je bent een enthousiaste zelfstandig werkend kok die een passie heeft voor eten en liefde voor het vak. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale gastbeleving door snel en efficiënt te werken, zonder daarbij de kwaliteit en presentatie uit het oog te verliezen. Jouw werkplek ziet er altijd schoon en netjes uit en je zorgt voor een goede voedselhygiëne. Je bent flexibel, zeer gedreven en innovatief en volgt de nieuwste trends op het gebied van koken.

 

Functie eisen

  • Je hebt ervaring als hulpkok of als zelfstandig werkend kok;
  • Je hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau of bent bereid deze te volgen;
  • Je bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP);
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent stressbestendig en teamgericht.

 

Wij


Op basis van jouw ervaring bieden we een fulltime salaris tussen de € 2.300,- en € 2.980,-  voor deze uitdagende en veelzijdige functie in een levendige werkomgeving met hechte collega’s, voor 0 – 38 uur in de week. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard en Danel.

 

Solliciteren?


Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chrétien Lijftogt via stafbureau.horeca@tivolivredenburg.nl.

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Not speaking Dutch yet?


No problem! At our restaurants we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of quality, hospitality and your bright smile!

 

Contactpersonen:

Kantooradres: