TivoliVredenburg Horeca

Zelfstandig Werkend Kok Het Gegeven Paard

Wie zijn wij

Het Gegeven Paard is een bruisende horecazaak aan de Vredenburgkade en de singel, met 200 plekken binnen en 200 zitplaatsen op het terras. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen.

Wij zijn gevestigd in het muziekgebouw TivoliVredenburg en hebben een directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland. Hierdoor hebben we een breed publiek (inclusief artiesten) die wij graag voorzien van een hapje en een lekker drankje. Hierdoor maken we hun bezoek nog waardevoller.

 

Jouw bijdrage

Je bent een enthousiaste zelfstandig werkend kok die een passie heeft voor eten en liefde voor het vak. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale gastbeleving door snel en efficiënt te werken, zonder daarbij de kwaliteit en presentatie uit het oog te verliezen. Jouw werkplek ziet er altijd schoon en netjes uit en je zorgt voor een goede voedselhygiëne. Je bent flexibel, zeer gedreven en innovatief en volgt de nieuwste trends op het gebied van koken.

 

Jij

  • Hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend kok;
  • Hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau;
  • Bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP);
  • Bent communicatief vaardig;
  • Bent stressbestendig en teamgericht.

 

Wij

Bieden een hele leuke werkplek in het hart van TivoliVredenburg waar je nieuwe mensen ontmoet, je nieuwe ervaringen op doet en veel leert. We bieden een salaris tussen € 2.300,- en € 2.500,- voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (24 of 32 uur is ook bespreekbaar) in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard en Danel.

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger van der Meer rutger.van.der.meer@tivolivredenburg.nl.

 

Not speaking Dutch yet?

No problem! At Het Gegeven Paard we believe everybody deserves a chance to have a job in our wonderful city. We have colleagues from Greece, Syria, Italy, France and many other countries and that’s what makes our company so interesting! Of course we would appreciate it if you could learn the language, but what’s way more important to us is your sense of quality, hospitality and your bright smile!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersonen:

Kantooradres: