TivoliVredenburg Horeca

Floormanager Het Gegeven Paard

Wie zijn wij

Het Gegeven Paard is een bruisende horecazaak aan de Vredenburgkade en de singel, met 200 plekken binnen en op het terras. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen elke keer als ze bij ons komen.

Wij zijn gevestigd in het muziekgebouw TivoliVredenburg en hebben een directe toegang tot één van de uniekste concertzalen in Nederland. Hierdoor hebben we een breed publiek (inclusief artiesten) die wij graag voorzien van een hapje en een lekker drankje. In het bijzonder met onze lijst cocktails en gin & tonics. Hierdoor maken we hun bezoek nog waardevoller.


Jouw bijdrage

Als Floormanager ondersteun je de (Assistent) Bedrijfsmanager op de vloer. Je bent het aanspreekpunt voor personeel en gasten, coacht het team en werkt mee waar nodig. Je anticipeert op wat er gaat komen en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plek staat. Jij weet wat kwaliteit en service is. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Horeca is jouw passie en dat kan je aan alles zien!


Jij

  • Hebt een aantal jaren ervaring als Floormanager in een middelgroot of groot horecabedrijf;
  • Bent goed in het enthousiasmeren en houdt van aanpakken;
  • Hebt oog voor detail en houdt tegelijkertijd het overzicht over de werkvloer;
  • Bent een stressbestendig, representatief, communicatief vaardig en teamgericht persoon;
  • Bent flexibel in werktijden. Werken in de avonden, weekenden of op feestdagen vind jij geen probleem;
  • Bent in bezit van een diploma sociale hygiëne of bereid die te behalen.


Wij

We bieden een aantrekkelijk salaris (tussen de € 2.287,70,- en € 2.901,36 bruto per maand, gebaseerd op ervaring) voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (ander aantal contracturen is ook bespreekbaar), in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard. 


Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt om ons team te komen versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger van der Meer, operationeel manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersonen:

Kantooradres: