TivoliVredenburg Horeca

Floormanager Danel

Wie zijn wij

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant & cocktail bar onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Een beleving die wij zowel particulier als zakelijk aanbieden.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. Door middel van onze open instelling en de menukaart waarop de intercontinentale keuken centraal staat streven we ernaar een zo breed en inclusief mogelijk publiek aan ons te binden. Dit is terug te zien in de gasten die wij ontvangen. Deze lopen uiteen van artiesten, concertbezoekers van TivoliVredenburg, winkelende passanten, toeristen, werknemers van de omliggende bedrijven tot onze cocktail fanaten. We hebben binnen en op het terras samen meer dan 300 plekken. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen en een hoge kwaliteit van eten en service genieten.

 

Jouw bijdrage

Als Floormanager ondersteun je de (Assistent) Bedrijfsmanager op de vloer. Je bent het aanspreekpunt voor personeel en gasten, coacht het team en werkt mee waar nodig. Je anticipeert op wat er gaat komen en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plek staat. Jij snapt wat Hospitality is. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en gastronomie zit in je bloed. Samen met jou brengen wij Kitchen-Bar Danel naar een nieuwe niveau!

 

Jij

  • Hebt een aantal jaren ervaring als Floormanager in een middelgroot of groot horecabedrijf of hebt ervaring in de evenementen/catering wereld;
  • Bent goed in het enthousiasmeren en houdt van aanpakken;
  • Bent zorgvuldig en houdt tegelijkertijd het overzicht over de werkvloer;
  • Bent een representatief, communicatief, sociaal vaardig en teamgericht persoon;
  • Kan je hoofd koel houden in drukke periodes;
  • Vindt werken in de avonden, weekenden of op feestdagen geen probleem;
  • Bent in bezit van een diploma sociale hygiëne of bereid die te behalen.


Wij

We bieden een aantrekkelijk salaris voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (parttime is ook bespreekbaar), in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. De salarisindicatie ligt tussen de € 2.287,70 en € 2.901,36 bij een fulltime contract. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard & Kitchen Bar Danel.

 

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt om ons team te komen versterken? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger van der Meer via rutger.van.der.meer@tivolivredenburg.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersonen:

Kantooradres: