TivoliVredenburg Horeca

Souschef Danel

Kitchen-Bar Danel is HET restaurant & cocktail bar onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Een beleving die wij zowel particulier als zakelijk aanbieden.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. Door middel van onze open instelling en de menukaart waarop de intercontinentale keuken centraal staat streven we ernaar een zo breed en inclusief mogelijk publiek aan ons te binden. Dit is terug te zien in de gasten die wij ontvangen. Deze lopen uiteen van artiesten, concertbezoekers van TivoliVredenburg, winkelende passanten, toeristen, werknemers van de omliggende bedrijven tot onze cocktail fanaten. We hebben binnen en op het terras samen meer dan 300 plekken. Ondanks deze grootte vinden wij het zeer belangrijk dat al onze gasten een persoonlijk gevoel van aandacht krijgen en een hoge kwaliteit van eten en service genieten.

 

Jouw bijdrage

Als souchef ben je verantwoordelijk voor alles dat er gebeurd in de keuken. Van de uitgifte van de gerechten tot het invullen van de HACCP-lijsten. Van het aansturen van het keukenteam tot het in samenwerking met de chef-kok ontwikkelen en vernieuwen van de menukaart. Als souschef speel je een cruciale rol in het handhaven van onze hoge normen en het bevorderen van innovatie in onze keuken. Daarnaast sta je uiteraard zelf achter de kachel en zal je door administratieve taken buiten het koken om ook tijd achter je computer doorbrengen, maar hier draai jij je hand natuurlijk niet voor om. Je werkt samen met de andere vestigingen om elkaar waar nodig ondersteunen. 

 

Jij

  • Hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Hebt een koksopleiding afgerond op minimaal mbo niveau;
  • Bent bekend met de regelgeving omtrent Hygiëne en Voedselveiligheid (HACCP);
  • Bent communicatief vaardig en hebt leidinggevende capaciteiten;
  • Bent stressbestendig en teamgericht.

 

Wij

We bieden een aantrekkelijk salaris (minimaal € 2.632,67, maximaal € 3.338,86 op fulltime basis) voor een uitdagende en veelzijdige functie voor 38 uur per week (ander aantal contracturen is ook bespreekbaar), in een levendige werkomgeving met hechte collega’s. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg, opleidingsbudget, een pensioenregeling en personeelskorting bij privé bezoeken aan Het Gegeven Paard.

 

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Solliciteer dan gelijk via de bovenstaande knop! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze chef-kok Kelvin Schijffers (kelvin.schijffers@tivolivredenburg.nl).  

Contactpersonen:

Kantooradres: