TivoliVredenburg Horeca

0 - 38 uur per week

Barmedewerker bij Danel

Gastvrij, dat ben jij!


Wil jij de verwachtingen van onze gasten altijd overtreffen? Ga jij na je dienst met een glimlach naar huis, wetende dat je zowel je gasten als collega’s een geweldige ervaring hebt bezorgd? Heb je ervaring met barwerkzaamheden? Denk aan het maken van de beste koffie, het leuk vinden om cocktails te bereiden of dit te leren. Dan zijn wij op zoek naar jou!


Met je stralende glimlach ontvang jij onze gasten. Onze bar is het centrale punt van het restaurant en het eerste wat de gast ziet bij binnenkomst, waardoor je hen meteen een warm welkom geeft. Omdat je goed bent in het onthouden van alle recepturen, werk je efficiënt, nauwkeurig en snel. Heeft iemand een vraag? Dan zorg jij dat deze naar tevredenheid wordt beantwoord. Kortom: jij zorgt ervoor dat onze gasten niets tekortkomen!

 

Jij

  • Hebt ervaring met barwerkzaamheden en het maken van cocktails.
  • Werkt graag in teamverband en bent collegiaal.
  • Bent gastgericht en weet altijd de juiste tone of voice te gebruiken.
  • Bent flexibel, kunt snel schakelen en bent stressbestendig.
  • Bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en alles aan te pakken.
  • Bent bereid om in de avonduren en weekenden te werken.
  • Beheerst de Nederlandse taal.

 

Wij


Bieden een leuke werkplek waar je nieuwe mensen ontmoet en nieuwe ervaringen opdoet. We bieden je, in overleg, een parttime- of fulltime-contract (van 0 tot 38 uur per week) met een concurrerend salaris. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis toegang tot concerten en festivals bij TivoliVredenburg en personeelskorting bij Danel en Het Gegeven Paard!

 

Over Danel


Kitchen-Bar Danel is HET restaurant onder het bruisende dak van TivoliVredenburg. Hiermee hebben wij een directie toegang tot één van de uniekste concertzalen van Nederland en heb je op het terras uitzicht over de prachtige Singel. Met ons team vol enthousiaste en gepassioneerde collega’s zetten we dag in dag uit een fantastische ervaring op tafel voor onze gasten.

De ambiance van Danel is modern, maar ook gemoedelijk en gezellig. We hebben een uitgesproken stijl. Onze bar staat centraal bij binnenkomst en de keuken is zichtbaar en bereikbaar voor onze gasten. Als onderdeel van TivoliVredenburg dragen we veel gelijke kernwaarden. Creativiteit, duurzaamheid en inclusie staan bij ons centraal. Dit is terug te zien in de gerechten op onze kaart. We doen ons best om op een creatieve manier biologische en vegetarische producten te gebruiken om zo iets maatschappelijk verantwoords en smakelijks te kunnen aanbieden.

Contactpersonen:

Kantooradres: