TivoliVredenburg

Medewerker Backoffice

Medewerker Backoffice

Music sounds better with you

 

TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, een kennis- & debatprogramma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content en podcasts. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!  

 

Het team

 

Het team Ticketing & Informatie is een hecht en veelzijdig team dat bestaat uit 4 backoffice medewerkers, 11 frontoffice medewerkers, een coördinator en een teamleider. We zetten ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat iedere bezoeker een soepel en gastvrij traject beleeft, van kaartverkoop tot informatievoorziening. Naast het rechtstreeks ondersteunen van bezoekers, leveren we gegevens en inzichten aan onze collega’s en externe partners. Zo dragen we gezamenlijk bij aan een prettige en goed georganiseerde ervaring voor zowel de bezoekers als onze organisatie, en zorgen we ervoor dat elke bezoeker zich welkom en gezien voelt.

 

Jouw bijdrage

 

Als Medewerker Backoffice speel je een cruciale rol in het ondersteunen van het gehele ticketingproces. Jij bent verantwoordelijk voor het aanmaken en beheren van evenementen in het kaartverkoopsysteem en het afstemmen van de juiste informatie voor diverse evenementen. Daarnaast beheer je de externe verkoopkanalen en zorg je voor accurate informatieverstrekking rondom kaartverkoop, tickettypes en de programmering.

 

Hoewel dit een algemene greep is van je werkzaamheden, kunnen je taken per dag sterk variëren, afhankelijk van vragen en verzoeken van zowel interne collega’s als externe partijen, waarmee je veel samenwerkt. Het backoffice werk is een team effort waarbij je goed met je backoffice collega’s moet overleggen om de werkzaamheden gestroomlijnd uit te kunnen voeren. De werkzaamheden vinden met name doordeweeks plaats, maar incidenteel werk je ook in de avonden en weekenden.

 

Jij 

  • Hebt minstens MBO kennis-en denkniveau;
  • Bent in staat hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden en bent proactief;
  • Blijft rustig onder druk, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt punctueel;
  • Bent sociaal vaardig en servicegericht;
  • Hebt kennis van kaartverkoopsystemen of in staat om deze systemen snel eigen te maken.

 

De bovenstaande functie-eisen geven een richting van het profiel dat we zoeken. Uit onderzoek blijkt dat sommige mensen pas solliciteren bij een 100% match. Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je wel dat dit dé functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit tóch te solliciteren.

 

Wij  


Bieden een veelzijdige functie voor 32 uur per week. Salaris is conform de cao Nederlandse Poppodia en – Festivals (NPF), deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 5 (€ 2.472,77 - € 3.394,58). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis toegang tot concerten en festivals.

 

We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Solliciteren?  

 

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk donderdag 24 oktober via bovenstaande link met een motivatiebrief en je cv. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken in week 44 te voeren.

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Evi Smits, teamleider, via evi.smits@tivolivredenburg.nl of neem contact op via 06 - 42678520.

Sluitingsdatum:

24-10-2024

Startdatum:

02-10-2024

Contactpersonen:

Kantooradres: